Danas bismo želeli da sa vama podelimo 6 dobrih načina da primenom afirmacija unesete pozitivne promene u svoj život.
Za samo par minuta koliko je potrebno da pročitate ovaj tekst i primenjujući ono što naučite u praksi, dramatično ćete ubrzati proces privlačenja svih onih divnih stvari za kojima žudite u svom životu.
.
.
6 dobrih načina za primenu afirmacija
.
.
——————————————————
Način 1. Izgovorite ih glasno
——————————————————
Afirmacije najbolje deluju ukoliko su izgovorene snažno i uverljivo.
U početku je normalno da se možda osećate neugodno ili “smešno” kada izgovarate afirmacije, verovatno zato što još uvek ne verujete dovoljno u njih.
Kada ih ponavljate na glas, iznova i iznova, to vam pomaže da reprogramirate svoju podsvest da postepeno počne da prihvata i počne da veruje.
Vremenom, što više radite, primetićete da vam je sve lakše da u njih verujete i kroz neko vreme izgovaraćete afirmacije sa mnogo više uverenja i samopouzdanja.
——————————————————
Način 2. Izgovarajte ih ispred ogledala
——————————————————
Da bilo još snažnije, najbolje je da svoje afirmacije, ukoliko ih ne znate napamet, odštampate i stavite pored ogledala, kako biste gledali u svoj odraz dok ih čitate i izgovarate.
Ovo je izuzetno snažna metoda da ankerišete (povežete – ovo je NLP izraz) svoja nova uverenja za sebe.
Preporučujemo da ih izgovarate svako jutro, pred ogledalom. Zatvorite vrata, kako biste obezbedili sebi malo privatnosti. Možete ih izgovarati bilo u svojoj sobi, bilo u kupatilu, gde god se osećate komfornije.
——————————————————
Način 3. Izgovarajte ih u svojoj glavi
——————————————————
Naravno, alternativa za izgovaranje afirmacija naglas jeste izgovaranje u sebi.
Ukoliko živite u mnogočlanoj porodici ili bilo kakvom drugom okruženju u kojem vam nije zgodno da svoje afirmacije izgovarate naglas, to ne znači da treba da ih zanemarite, već ih jednostavno izgovarajte u svojoj glavi.
Trudite se da makar tada budete neometani, ako ništa drugo, izgovarajte ih u kupatilu.
——————————————————
Način 4. Snimite ih i preslušavajte kad imate potrebu
——————————————————
Još jedan od načina je da snimite sebe izgovarajući afirmacije, a zatim preslušavate taj audio zapis kad god osetite da vam je to neophodno. Naprimer, kada vas muče loše misli.
Dobra prilika je da ih slušate dok putujete, takođe ih možete slušati pre nego što utonete u san. Istraživanja su pokazala da je podsvesni um najotvoreniji za sugestije u trenucima neposredno nakon buđenja i u momentu pre nego što zaspite.
——————————————————
Način 5. Zapisujte ih
——————————————————
Možete takođe i da zapisujete, tačnije prepisujete svoje afirmacije.
Mnoga svedočenja govore da je ovo izuzetno efektivna metoda.
Prepisujući iznova svoje afirmacije, vi ih ujedno ponavljate u svojoj glavi, a kako ste koncentrisani na pitanje, manja je verovatnoća da ćete razmišljati “nepoverljivo” o samim afirmacijama i time stvarate snažniji utisak na svoju podsvest.
——————————————————
Način 6. Koristite kompjuterske programe za sublimalne poruke
——————————————————
Ukoliko provodite dosta vremena za računarom, možete koristiti i neki softver za sublimalne poruke.
To su programi koji “pune” vašu podsvest sa nekoliko hiljada afirmacija na sat (odnosno ponavljanja vaših afirmacija). Te poruke gotovo neprimetno “bljesnu” na vašem ekranu, bezbedno i diskretno, dok radite ili pretražujete po internetu.
.
.
Dobro, sada znate na koji sve način možete ponavljati svoje afirmacije. Pitanje koje se uvek postavlja je: šta je tajna zbog koje će afirmacije zaista delovati?
Odgovor glasi: istrajnost!
Ne očekujte čuda, to ne funkcioniše tako. Ukoliko želite pozitivne promene u svom životu, morate da koristite svoje afirmacije svakodnevno, odnosno kad god možete. To dakle traži malo vašeg truda, traži da radite, ali to je neophodno kako biste razvili pozitivnu naviku.
Verujte mi, isplatiće vam se višestruko.
I na kraju, ukoliko sve ovo inače radite, vežbate, trudite se, “razmišljate pozitivno”, ali vam se svejedno čini da rezultati ne dolaze onako kako biste želeli, očigledno je da u nečemu grešite. Još uvek sumnjate u svoje mogućnosti, pod uticajem ste drugih, ili se potpuno nesvesno fokusirate na neželjeno.
Da ovu “misteriju” razrešite i da jednom za uvek raskrstite sa svime onim što vas sputava, ograničava, ili skreće sa željenog puta, pozivamo vas da prisustvujete seminaru:
Filozofija življenja” – bavićemo se upravo tim temama!
Ne čekajte i prijavite se odmah, rezervacije stalno pristižu! Prvi termin je rasprodat za samo tri dana!
Hvala vam što nas pratite.
Advertisements